Zwangere Sienna Miller (41) onthult buikje met opvallende look: «Niets anders dan lof»

Sienna Miller heeft voor het eerst haar buikje onthuld op een rode loper in Londen. Dat doet ze volledig in stijl met de nieuwe zwangerschapmode die de buik integreert als centraal onderdeel van de outfit. De 41-jarige actrice wordt overladen met complimenten.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

Sienna Miller onthulde haar buikje op de rode loper in het Londes Theatre Royal Drury Lane voor de Vogue World Show. Ze droeg een Schiaparelli-look, inclusief opgeblazen rok, met een satijnen crop top en zwarte naaldhakken. Haar buik is volledig bloot, waardoor haar zwangerschap het centrum van de outfit wordt. Je zwangere buik op die manier showen lijkt een trend geworden in het celebrity-landschap, mede dankzij Rihanna’s zwangerschapslooks uit 2022.

«Opnieuw een verouderde regel waarover we moeten nadenken, in twijfel trekken en in dit geval volledig negeren», reageerde Daniel Roseberry, createif directeur bij Schiaparelli, aan Vogue. «Haar keuze is onze eer. Niets anders onze liefde en felicitaties aan Sienna en haar kleintje in wording.»

Tweede kindje

De 41-jarige actrice maakte vorige maand nog bekend dat ze voor de tweede keer mama wordt, deze keer met haar 26-jarige partner Oli Green. Miller heeft al een kindje uit een eerdere relatie met haar ex Tom Sturridge. Haar dochter Marlowe is intussen tien jaar oud.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be