Primeur: IKEA lanceert zijn allereerste rommelmarkt

Vaak willen we voor ecologische redenen tweedehandsmeubels kopen, maar belanden we uiteindelijk toch in IKEA door praktische overwegingen of tijdsnood. Op zaterdag 3 juni krijgen we eindelijk het beste van twee werelden: dan organiseert IKEA Gent voor het allereerst een rommelmarkt op de parking van hun eigen winkel.

door
redactie online
Leestijd 1 min.

De eerste IKEA rommelmarkt in Gent op 3 juni is gratis en toegankelijk voor iedereen. Op de parking van IKEA Gent zullen IKEA Family Members meubels, accessoires en kledij verkopen. Ook niet-IKEA producten kunnen er worden gekocht en verkocht. Bezoekers kunnen tussen 9u en 16u genieten van een gezellige sfeer, entertainment voor jong en oud. Tussen 11h en 14h upcycling kan je inspiratie opdoen bij cartoonist en illustrator Chrostin.

Tweedehandsmeubels

IKEA organiseert de rommelmarkt om klanten aan te sporen om duurzamer te kopen. Ook de rest van het jaar kunnen klanten daarom terecht bij de 'Tweedekanshoek' in verschillende IKEA filialen. In deze voormalige koopjeshoek worden producten uit het IKEA omruilprogramma opnieuw te koop aangeboden, evenals afgedankte artikelen en producten met kleine defecten. Daarnaast biedt IKEA België een 365-service aan, waarmee gebruikte IKEA meubelen door consumenten kunnen worden geretourneerd om vervolgens veilig en gemakkelijk doorverkocht te worden.