Tweedehands seksspeeltjes? Dezewebshop specialiseert zich erin

Tweedehands en vintage zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Hoewel fast fashion nog steeds hoogdagen viert, kiezen alsmaarmeer mensen bewust voor pre-loved kleding, meubels, auto’s en noem maar op. En zelfs seksspeeltjes recycleren we dezer dagen blijkbaar zonder probleem.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Eerlijk? Zelf waren we ietwat dubieus toen we over het concept hoorden. Als er één ding is dat we liever privé én helemaal nieuw houden, dan zijn het wel seksspeeltjes en andere intieme voorwerpen. Maar er valt toch wat te zeggen voor Squeaky Clean Toys.

Voorwaarden

De webshop specialiseert zich niet alleen in seksspeeltjes, maar ook in sexy ondergoed en andere accessoires die in bed maar al te goed van pas komen. Natuurlijk is hygiëne uitermate belangrijk binnen die categorie en dus vraagt de webshop aan elke verkoper om de koopwaar te steriliseren. Bij ontvanst wordt de koper verwacht om hetzelfde te doen. Bovendien worden alleen non-poreuze items toegelaten, die geen ongewenste bacteriën kunnen vasthouden. Toegegeven, niet iedereen zal overstag gaan, maar goed voor het milieu én je portefeuille is het wel.