Couleur Café kondigt eerste 5 namen aan: STIKSTOF, Fatoumata Diawara en meer

Couleur Café heeft de zomer net wat dichterbij gebracht. Ze kondigden namelijk de eerste vijf namen aan voor hun nieuwe editie die naar goede gewoonte plaatsvindt in het Osseghempark in Brussel.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

Couleur Café nodigt de koningin van de Ivoriaanse afro-folk & blues uit, Fatoumata Diawara. Ook van de partij: STIKSTOF, Brussels’ bekendste vierkoppig atoom komt zijn tiende verjaardag van het Stikstof album vieren. MC’s Zwangere Guy, Jazz Brak, Astrofisiks en DJ Vega beloofden ons alvast een onvergetelijk feestje.

Als rijzende ster in de Afrobeat-, grime- en drillscene is Odumodublvck opnieuw het levende bewijs dat de Nigeriaanse muziekindustrie bruist van krachtig talent. Vervolgens is er ook een uitzonderlijk jazzpareltje, genaamd MonoNeon, een eigenzinnige bassist en experimentele muzikant uit Tennessee, USA.

Voorzie ook een ruime dosis zonnecrème, want met de Jamaicaanse reggae-artiest Romain Virgo gaan de temperaturen ongetwijfeld de hoogte inschieten.

Tickets

Couleur Café breekt records want dit jaar waren in minder dan een maand tijd waren alle Early Birds tickets uitverkocht. En dezelfde situatie daagt alvast op voor de camping, waar intussen bijna de helft volzet is. Couleur Café vindt plaats van 28 tot 30 juni.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be