‘The FRIENDS Experience’ wordt verlengd voor de zomer!

Goed nieuws voor alle fans van de iconische tv-serie ‘Friends’! Door de overweldigende vraag en het immense succes wordt 'The FRIENDS Experience' in Brussel verlengd. Normaal gezien was juni de laatste maand, maar nu kan je de expo nog tot 25 augustus bezoeken. Om het zoals Chandler te zeggen: could I be any more happy?

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Met al meer dan 200.000 bezoekers in Europa heeft ‘The FRIENDS Experience’ bewezen een ongekend succes te zijn. In de Friends-expo worden fans ondergedompeld in de wereld van hun favoriete personages Monica, Ross, Rachel, Joey, Phoebe en Chandler. In een interactieve ervaring kan je de hoogtepunten uit de serie zelf beleven. Denk maar aan gluren door Rachel en Monica’s paarse deur, ontspannen in Joey en Chandlers fauteuil, of een handje toesteken bij de verhuis van Ross’ beruchte zetel.

Van Monica’s keuken tot de iconische fontein uit de begingeneriek, geen enkel plekje en geen enkel detail wordt vergeten. Uiteraard werd Central Perk met zijn bekende oranje sofa tot in de kleinste details nagebouwd. Daarnaast zijn er nog veel meer gereconstrueerde sets, kostuums en voorwerpen.

Wil je dat met je eigen ogen zien? Dat kan nog tot 25 augustus deze zomer. Tickets zijn hier te koop. Op geselecteerde dagen kan je zelfs genieten van een goedkoper zomertarief!