Haal alles uit de herfst met deze wandeling vol licht en geluid

Nu het afgelopen weekend zelfs gesneeuwd heeft en de bomen hun bladeren aan het verliezen zijn, is de herfst bijna voorbij. Toch is het nog niet te laat voor een magische herfstwandeling. Tot en met 10 december kan je terecht in het Park van het Kasteel van Terhulpen voor ‘Lanterna Magica’.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Lanterna Magica is in twee jaar uitgegroeid tot een vaste afspraak in het najaar voor al wie van natuur en spektakel houdt. Wanneer de zon gaat slapen, ben je welkom om de magie van het bos te ontdekken.

Trollenconcert

Dit jaar werd een gloednieuw parcours uitgestippeld in het Park van het Kasteel van Terhulpen. Deze belevingswandeling kreeg de titel ‘Een herfstsymfonie’, en zoals die naam al verklapt, speelt muziek een belangrijke rol. Op je tocht hoor je de trappenpiano spelen, de elfjes zingen en de trollen het beste van zichzelf geven tijdens een rockconcert. En dat met het kasteel, de mysterieuze oevers van de vijver en de verlichte bomen op de achtergrond.

Rep je komend weekend dus naar Terhulpen om nog een laatste keer het herfstpalet in je op te nemen. Met wat geluk wordt dit schouwspel nog magischer dankzij een wit sneeuwtapijt...

Meer info vind je op de website van Lanterna Magica.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be