Olivia Rodrigo komt in 2024 naar het Sportpaleis Antwerpen

Minder een week na de release van haar gloednieuwe plaat ‘GUTS’, kondigt Olivia Rodrigo een wereldtournee aan. Daarbij maakt ze ook een tussenstop in België. Op 22 mei 2024 staat de 20-jarige popster in het Antwerpse Sportpaleis. En die tickets zullen naar alle verwachting de deur uitvliegen.

door
Redactie online
Leestijd 2 min.

Het gaat hard voor Olivia Rodrigo. In 2021 ging ze op amper 17-jarige leeftijd viraal met het nummer ‘Drivers License’. Op één week tijd werd de artieste, toen vooral bekend voor haar rol in ‘High School Musical: The Musical: The Series’, gebombardeerd tot wereldster. Datzelfde jaar had ze met ‘Good 4 U’, van haar album ‘Sour’, de zomerhit van het jaar beet. Afgelopen vrijdag kwam haar langverwachte tweede plaat in de rekken: ‘GUTS’. De plaat wordt overal geprezen en stond meteen bovenal alle hitlijsten. Om maar te zeggen dat de hype groot is.

Registratiesysteem

Dat betekent dat een ticket bemachtigen voor haar Guts-tournee niet voor iedereen weggelegd zal zijn. Als je bij een van de gelukkigen wilt zijn, moet je op voorhand je registreren voor de ticketverkoop via oliviarodrigo.com. Dat kan nog tot en met zondag 17 september om 23 uur. Daarna zullen geselecteerde fans een code ontvangen voor de ticketverkoop op donderdag 21 september om 15 uur. Een code is geen garantie op tickets. Tickets zijn te koop aan 112,70 euro, 90,30 euro, 84,70 euro, 79,11 euro en 62,30 euro.

Het is dezelfde techniek die Taylor Swift hanteerde voor haar Eras-tour. Het systeem kent evenwel nog wat gebreken, want onder meer in Frankrijk moest de verkoop vanwege technische problemen stilgelegd worden.

Alle wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be