Ticketverkoop festival Couleur Café gaat van start

De reguliere ticketverkoop voor het Brusselse festival Couleur Café 2024 is vrijdag van start gegaan. Voor 56 euro per dag kunnen festivalgangers op 28, 29 en 30 juni opnieuw afzakken naar het Ossegempark aan de voet van het Atomium.

door
Belga
Leestijd 1 min.

«Voor degenen die nog steeds op zoek zijn naar het ideale kerstcadeau voor hun vriendin, neef, buurman, postbode of grootmoeder; en voor zij die misschien nostalgisch zijn naar de festivalzomer en hun mooiste momenten willen herbeleven met vrienden of familie. Voor hen allen is dit een mooie dag», zegt de organisatie in een persbericht.

Een dagticket kost 56 euro. Een combiticket 119 euro. Wie daar nog camping bij wil, legt 135 euro neer voor het driedaagse wereldmuziekfestival in Brussel. De auto kwijtraken kan voor 30 euro per festivaldag.

«Met dit festivalpaspoort kan je ook de culinaire hoogstandjes komen ontdekken in de Rue du Bien Manger, je outfit opfleuren tussen twee concerten door in de soeks, dwalen door het weelderige groen van het Ossegempark met het iconische Atomium op de achtergrond», zegt Couleur Café.

Duurdere tickets

Voor het tweede jaar op rij worden de ticketprijzen voor het festival verhoogd. In 2023 werden de prijzen reeds opgetrokken van 95 euro tot 110 euro. Die zullen deze editie nogmaals stijgen met 9 euro.

De line-up voor Couleur Café 2024 is nog niet bekend. De organisatie belooft «binnenkort» te communiceren om het eerste luik van de line-up te onthullen. «Couleur Café 2024 belooft grandioos te worden, stay tuned!»

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be