Ex-vriendin van Matthew Perry heeft vragen bij zijn overlijden: «Er zijn veel dingen die voor mij niet kloppen»

Een ex-vriendin van de overleden ‘Friends’-acteur Matthew Perry heeft haar twijfels over de officiële doodsoorzaak. «Ik geloof niet dat hij zomaar in zijn jacuzzi is verdronken, dat klinkt niet alsof het klopt», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Eind oktober overleed de Amerikaanse acteur Matthew Perry. De acteur, die de rol van Chandler Bing vertolkte in de populaire serie ‘Friends’, zou op 54-jarige leeftijd gestorven zijn door verdrinking als gevolg van een hartstilstand. Hij werd door zijn assistent levenloos aangetroffen in zijn jacuzzi

Terugval

Kayti Edwards, die in 2006 een relatie had met Perry en vijf jaar later als zijn assistente werkte, vreest dat er meer aan de hand was. De 47-jarige vrouw vermoedt dat Perry, die al enkele jaren afgekickt was van drank- en drugsgebruik, in de weken voor zijn overlijden een terugval had. «Er zijn veel dingen die voor mij niet kloppen. Ik geloof niet dat hij zomaar in zijn jacuzzi is verdronken, dat klinkt niet alsof het klopt. Ik ken Matthew en ik weet dat hij niet zomaar zou zijn verdronken», vertelt ze in The Sun.

Paranoïde

Er werden in het huis van Perry echter geen restanten van drugs gevonden, al heeft Edwards daar een verklaring voor. «Dat verbaast me niets, want hij zou zijn medicijnen niet laten rondslingeren. Hij was nogal paranoïde en nam ze allemaal in, zodat er geen bewijs was», klinkt het.

Mattman

Enkele dagen voor zijn overlijden deelde Perry nog een foto waarop hij in zijn jacuzzi zit. In het bijschrift verwees hij naar zijn alter ego ‘Mattman’. «Mattman dook alleen op als hij niet nuchter was en hij zich zowat onoverwinnelijk voelde», besluit ze.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be