Jennifer Aniston reageert voor het eerst op overlijden van Matthew Perry: «Je maakte mijn dag altijd goed»

De Amerikaanse actrice Jennifer Aniston heeft in een Instagrambericht afscheid genomen van de onlangs overleden Matthew Perry. «De afgelopen weken heb ik onze sms’jes doorgelezen. Lachen en huilen en dan weer lachen», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Jennifer Aniston laat voor het eerst sinds het overlijden van Matthew Perry van zich horen op Instagram. De 54-jarige actrice, die de rol van Rachel vertolkte in ‘Friends’, schrijft dat ze hem nooit zal vergeten en in het bijzonder zijn gevoel voor humor. «Afscheid moeten nemen van onze Matty is een rollercoaster van emoties geweest die ik nog nooit heb meegemaakt. We maken allemaal wel eens een verlies mee in ons leven. Verlies van leven of verlies van liefde. Als je in staat bent om echt te blijven hangen in dit verdriet, kun je de momenten van vreugde en dankbaarheid voelen omdat je zo intens van iemand hebt gehouden. En we hielden zielsveel van hem. Hij maakte deel uit van ons DNA. We waren altijd met z’n zessen. Dit was een uitverkoren vriendengroep die voor altijd de koers veranderde van wie we waren en wat onze levensweg zou worden», klinkt het.

Lachen en huilen

«Matty wist dat hij ervan hield om mensen aan het lachen te brengen. Zoals hij zelf zei: als hij de ‘lach’ niet hoorde, dacht hij dat hij zou sterven. Zijn leven hing er letterlijk van af. En daar slaagde hij in. Hij liet ons allemaal lachen. En hard lachen. De afgelopen weken heb ik onze sms’jes doorgelezen. Lachen en huilen en dan weer lachen. Ik zal ze voor altijd bewaren. Ik vond een sms die hij me op een dag uit het niets stuurde. Het zegt alles. (Zie de tweede dia...) Matty, ik hou zoveel van je en ik weet dat je nu rust hebt gevonden en geen pijn meer hebt. Ik praat elke dag met je... soms kan ik je bijna horen zeggen ‘kan het NOG gekker?’. Rust zacht broertje. Je maakte mijn dag altijd goed...», besluit ze.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be