Brussel: binnenkort kan je raven in de tunnels op Listen Festival

Listen Festival 2024 vindt plaats van dinsdag 26 tot en met zondag 31 maart 2024 verspreid over heel Brussel. Voor de editie van volgend jaar heeft het elektrofestival opnieuw enkele unieke locaties gestrikt. Het event dat er deze keer uitspringt, is zonder twijfel ‘Listen presents The Tunnels’: een ondergrondse rave in het tunnelcomplex onder het Louizaplein!

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Zoals elk jaar blijft Listen werken met de meest opwindende curatoren en locaties en haalt het als festival inspiratie uit alle hoeken van de Brusselse muziekscene. De eerste curatoren voor de editie van dit jaar zijn onder andere Botanique, Flagey, Bozar, La Cabane, Not Your Techno, Spek, Gay Haze, Local Slang, Breaxx, AliA, Le Motel, Mo Mamba, Sono Ventura Records, Soulful Sessions, Magma en nog veel meer.

Maar het event waar menig raver vast naar uitkijkt, is toch wel ‘Listen presents The Tunnels’ op zondag 31 maart: een groot feest in de drie tunnels onder het Louizaplein. Je kan er dansen op de beats van de beste DJ's van het moment, zoals VTSS, Hector Oaks, Teki Latex, C.J. Bolland B2B Nosedrip, Paul Seul, Burenhinder, Crystalmess enEmily Jeanne. Maandag 1 aprilis een feestdag dus je kan je helemaal uitleven zonder de volgende dag vrij te hoeven nemen.

Kerk van Laken

Andere bijzondere locaties zijn de take-over van het treinstation Brussel-Centraal met Young Marco, een uniek concert in de kerk van Laken met Marina Herlop en Lucinda Chua, drie dagen feesten in het afgesloten trein/Metrostation Brussel Congrès en een 36 uur durend feest met partners Spek en Gay-Haze in Buda-Bxl. Listen richt zich nog meer op live-shows met concerten in Botanique, Bozar, Flagey en nog veel meer dat binnenkort wordt aangekondigd.

Tickets voor Listen Festival 2024 gaan op 5 december in verkoop via http://www.listenfestival.be

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be