Brussel: hier kan je terecht voor een mediterraanse afterwork

In het hart van Brussel, waar de levendige sfeer van de stad nooit ver weg is, opent The Fifty One maandelijks zijn deuren voor een unieke afterwork-ervaring. Bekend om zijn mediterraans geïnspireerde keuken en heerlijke cocktails, verandert dit etablissement eens per maand in een feestelijke hotspot, perfect voor iedereen die wil ontspannen na een drukke werkdag.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

In de keuken staat chef Andrea Avella aan het roer. Deze gepassioneerde Italiaanse chef-kok, met ervaring bij topzaken als Bocconi, La Manufacture en Racines, brengt een verrassende twist aan klassieke gerechten, met een sterke nadruk op lokale en seizoensgebonden producten. Gasten kunnen genieten van een gevarieerd aanbod, van tapas tot een lunchformule voor 24 euro, met ofwel de soep van de dag en een hoofdgerecht, ofwel een hoofdgerecht en het dessert van de dag, geserveerd in één gang voor een snelle en smakelijke lunch.

Green Martini

Maar The Fifty One is meer dan alleen een restaurant. Eens per maand rolt het de rode loper uit en nodigt het een DJ uit voor een afterwork-avond gevuld met goede muziek, speciale cocktails en een ontspannen sfeer. Deze avonden zijn de perfecte gelegenheid om te ontspannen met collega's of vrienden, met een cocktail in de hand. Enkele kenmerkende cocktails zijn de ‘Green Martini’ met wodka en komkommersap, de ‘Aperol & co Spritz’ met rozemarijnsiroop en bubbels, en de ‘Herfsttuin’ met bas-armagnac en een mix van fruitige siropen.

De eerstvolgende editie vindt plaats op 30 november, van 17u tot 20u. Zorg dat je erbij bent!

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be