Brussel: Sint en 200 artiesten zetten Gare Maritime op stelten

Opwindend nieuws voor alle Sinterklaasfans! Deze zondag 26 november zetten Sinterklaas en zijn kleurrijke gevolg van getalenteerde artiesten Tour & Taxis in Brussel op stelten met een spetterende show. ‘De Wereld van Sinterklaas’ belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij meer dan 200 artiesten in Gare Maritime zullen schitteren naast de enige echte Sinterklaas. En het wordt niet zomaar een feest – de show draagt ook belangrijke boodschappen uit.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Sinterklaas, de eeuwenoude held van zowel kinderen als volwassenen, staat symbool voor traditie en gemeenschapszin. Dit jaar zal hij, naast het uitdelen van snoepgoed en cadeautjes, ook verhalen en boodschappen van inclusie, tolerantie en liefde voor onze planeet delen in de wervelende show ‘De Wereld van Sinterklaas’. Een betere ambassadeur voor deze waarden kunnen we ons niet wensen!

Artiesten van over de hele wereld

Voordat Sinterklaas op zijn grote tour vertrekt, zal hij op 26 november een magische wind laten waaien over Gare Maritime van Tour & Taxis. Bereid je voor op een betoverende stoet vol dansers, muzikanten en acteurs van over de hele wereld. Ze komen samen om je te betoveren en te ontroeren met hun spectaculaire optreden.

‘De Wereld van Sinterklaas’ vindt bovendien plaats op een unieke locatie. Gare Maritime, op de Tour & Taxis-site, is een voormalig goederenstation dat sinds zijn renovatie hippe organisaties en een foodmarket herbergt.

Of je nu met familie, vrienden of collega's komt, jong of oud, iedereen is welkom om samen de feestdagen in te luiden met ‘De Wereld van Sinterklaas’

Praktisch

Wanneer? Er zijn twee voorstellingen op zondag 26 november, een om 11u en een om 14u30.

Waar? Picardstraat 11, 1000 Brussel

Tickets? 1 ticket = 16,50€

1 ticket gekocht = 1 ticket gratis voor een kind van 3 tot en met 12 jaar

Gratis voor kinderen -3 jaar

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be