‘Cinema op Dreef’ brengt topfilms naar de Dendervallei in openlucht

Kunstenhuis Netwerk Aalst reist in augustus doorheen de Dendervallei met een openluchtcinema. Tijdens het filmevent ‘Cinema op Dreef, zomerfilms langs de Dender’ tonen ze vier weken lang recente topfilms op de mooiste plekjes aan, of dicht bij, de Dender.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

Cinema op Dreef neemt je van 4 tot 27 augustus mee op een filmische trip doorheen de Dendervallei. Van Geraardsbergen, over Ninove, Roosdaal, Liederkerke, Denderleeuw, Aalst en Lebbeke, helemaal tot in Dendermonde. Cinema op Dreef wil graag een breed publiek op een feeërieke manier in contact brengen met recente cinematografische parels. Daarnaast wil het ook de prachtige Denderregio in de spotlights plaatsen als cultureel waardevol gebied.

Van ‘Close’ tot ‘Il Buco’

Op de planning staat onder meer ‘Close’, ‘Everything Everywhere All At Once’ en ‘De Acht Bergen’, maar ook verborgen parels zoals ‘Il Buco’ en ‘Fire of Love’. Het programma bevat overdag (vanaf 16u) familiefilms en ’s avonds (vanaf 20u30) bijzondere langspeelfilms met vooraf kortfilms van nieuw talent.