Dankzij dit regenaccessoire houd je je handen vrij én blijft je coupe droog

In België zijn we niet vies van een beetje regen. Zelfs nu de lente officieel begonnen is, stroomt het water regelmatig nog met bakken uit de lucht. Goed voor de natuur, maar niet optimaal voor ons humeur én desastreus voor onze coupe. Natuurlijk kan je je ouwe trouwe paraplu uit de kast halen, maar eerlijk? Vaak hebben we gewoon geen hand vrij om dat ding vast te houden en op de fiets is het ook allesbehalve ideaal. Gelukkig hebben we dé oplossing gevonden.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De oplossing komt in de vorm van een opvallend accessoire van het merk L’HOOD. Want wat op het eerste zicht een bizar hoedje is, beschermt jou en je coupe tegen de felste plensbuien.

Alles-in-één

Hoewel L’HOOD meerdere modellen in de aanbieding heeft, is RITZA waar het wat ons betreft om draait. De regenbestendige hoed heeft aan de achterzijde een soort parallelvormig uitsteeksel dat je nek én je haren beschermt tegen de regen. En uiteraard kan je het hoofddeksel ook richting een andere kant draaien als de wind uit een onverwachte hoek komt opzetten. Bonuspunten ook voor de rest van het design, want de hoedjes zijn gemaakt van gerecycleerd materiaal en zijn transformeerbaar tot een scrunchy of armband, afhankelijk van wat je verkiest. Ideaal als je nooit nog verrast wilt worden door een onverwachtse regenbui.