Feestje op de planning? Pak eens uit met een gehuurde outfit van Essentiel Antwerp

Hoe leuk ze ook zijn, hét nadeel aan feestjes is dat je er al snel een hele hoop geld aan kwijt bent. Drankjes, eten, eventueel een cadeautje voor de host én dan moet je nog een outfit voorzien - liefst eentje die je niet al 100 keer hebt gedragen. Een dure bedoening en bovendien is het helemaal niet zo duurzaam om telkens weer een nieuw feesttenue te kopen die je vervolgens één keer aandoet en die daarna achteraan je kledingkast belandt. Gelukkig bestaan er tegenwoordig alternatieven en de kledingverhuurservice van Essentiel Antwerp is daarvan een perfect voorbeeld.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

In de lente brengt Essentielopnieuw een rental collectie uit die liefhebbers toelaat om avondkleding te huren in Antwerpen, Gent, Knokke, Amsterdam en Londen. Er zullen vijf onvertoonde stijlen verhuurd worden, gaande van een volumineuze babydoll jurk met een gigantische strik tot een aansluitende maxi jurk met pailletten, en dit in verschillende kleuren.

Huren en reserveren

Deze items kunnen spontaan gehuurd worden of gereserveerd worden voor een latere datum, waarbij er kan gekozen worden voor een huurperiode van vier of acht dagen. Een jurk kan gehuurd worden voor €75 voor vier dagen en €100 voor acht dagen - een top of een rok huur je al voor €40 voor vier dagen en €60 voor acht dagen. Op deze manier kunnen de items eenvoudig gedragen worden op een feestweekend of op een langere vakantie.

Vanaf 5 april tot en met 30 september 2023, kunnen de items geleend worden in Antwerpen (Huidevettersstraat 57/59) en Gent (Henegouwenstraat 2). In Knokke (Kustlaan 70) kan je terecht vanaf juli tot en met augustus.