Nieuwe vegan hotspot in Antwerpen: Funk

Het centrum van Antwerpen krijgt er een gloednieuw bakkerijconcept bij: Funk. Bakkerij Funk wordt een samensmelting van versgebakken lekkernijen, heerlijke koffie en natuurlijke wijnen, geïnspireerd door het gerenommeerde 'Lille Bakery' in Kopenhagen.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het bijzondere concept is bedacht om mensen te laten genieten van heerlijke smaken en gezellige gesprekken, van vroeg in de ochtend tot het vallen van de avond. Zo kan je de dag beginnen met een zalig gebakje bij een kopje koffie, en later op de dag overschakelen op natuurlijke wijnen.

Vegan

Het aanbod zal zich sterk richten op plantaardige alternatieven: al het gebak en de viennoiserie zijn volledig vegan, evenals de drankjes en andere items in het ontbijtassortiment. Funk streeft ernaar om diverse en heerlijke veganistische keuzes aan te bieden.

Als aanvulling op het all-day breakfast, zullen er ook verschillende variaties aan toast verkrijgbaar zijn. Daarbij zullen, naast vegan opties, ook niet-vegetarische keuzes zoals vlees en vis op de kaart staan. Zo kunnen alle gasten genieten van een aanbod dat aan verschillende dieetvoorkeuren voldoet. En goed nieuws voor de ontbijtliefhebbers: ontbijten kan niet alleen in de vroege uurtjes, maar gedurende de hele dag.

Bakkerij Funk bevindt zich op Kronenburgstraat 41A in Antwerpen. De officiële opening staat gepland voor eind november/begin december.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be