Sergio Herman opent restaurant in Azië: «Ongelooflijk avontuur»

Sergio Herman maakt zijn debuut in Azië met de opening van ‘Le Pristine Tokyo’. In het nieuw ontwikkelde stadsgebied, in het hart van de Japanse hoofdstad, bestaat Le Pristine zoals zijn evenknie in Antwerpen uit een restaurant en een cafégedeelte. Dat meldt de Sergio Herman Group.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De keukens van beide concepten staan onder leiding van executive chef Dennis Kuipers (voormalig chef Vinkeles** in Amsterdam) en de chefs de cuisine Bendert Krommendam en Guido Wesselman. ‘Le Pristine Tokyo’ zal Zeeuwse zilte versproducten combineren met Japanse topproducten en ingrediënten.

«Bijzonder intensieve periode»

De zaak kwam tot stand dankzij de samenwerking met de Hyatt Hotelgroep. «Anderhalf jaar na de beslissing om een Le Pristine te openen in Tokio kan ik terugkijken op een bijzonder intensieve periode in aanloop naar de opening. Samenwerken met Hyatt aan Le Pristine Tokyo heeft zowel mij als mijn onderneming veel bijgebracht op het gebied van communicatie en organisatie. Acteren op het internationale podium is een ongelooflijk avontuur en een uniek project», zegt Sergio Herman.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be