TIPS & TRENDS. I’m a Barbie girl: deze limited edition collectie tovert jou om in een roze pop

Nog een paar dagen en de nieuwe Barbie-film komt uit! Wil jij in thema naar de bioscoop? Een roze outfit heb je vast al, maar heb je ook aan een passende make-uplook gedacht? NYX alvast wel!

door
Janne Vandevelde
Leestijd 1 min.

Wil je een over the top look, net als Barbie? Deze limited edition collectie tovert jou om in een roze pop! De make-up is geïnspireerd op de knallende kleuren en positieve energie van de film: met twee mini-oogschaduwpaletten met een mini Butter Gloss-sleutelhanger, een minipalet met twee blushes en een highlighter om de zomer in huis te halen. Verder kan je kiezen tussen twee nieuwe tinten Jumbo Eye Pencil oogpotloden in stralend roze en elektrisch blauw, Jumbo Lashes met accenten in Barbieroze, twee Smooth Whip Matte Lip Creams, een Butter Gloss en, mijn persoonlijke favoriet, een spiegeltje in de vorm van een oldskool klaptelefoon.

Iedereen kan Ken en Barbie zijn

In de film kan Barbie zijn wie ze maar wilt, ook president! Deze boodschap van empowerment zie je ook terug in de campagne van NYX. Het make-upmerk gaat voor een diverse cast van Barbies en Kens, die hun beste beentje voorzetten. Every day is the best day ever!

Vanaf 6,95 euro

Verkrijgbaar bij Di