TIPS & TRENDS. Zingende obers en kunstwerken uit chocolade bij Kamoun

Om de Midden-Oosterse keuken te proeven hoef je voortaan niet meer naar Tel Aviv, Istanboel of Beirut, maar gewoon naar Brussel.

door
Janne Vandevelde
Leestijd 1 min.

Op een boogscheut van Flagey vind je het hippe restaurant Kamoun. De naam van het restaurant verwijst naar het Arabische kruid komijn, een populair ingrediënt in de Midden-Oosterse keuken. Met de Syrische chef Georges Badghi Sar achter het fornuis, bekend van zijn succesvolle restaurants My Tannour, Chicounou en Mine Madeh, weet je dat je ook dit adres niet mag overslaan.

Maar hoe ziet zo’n avondje tafelen er bij Kamoun uit? Denk aan een warme, familiale sfeer, een knus decor met kussens, een tafel vol baba ganoush, challah, octopus, lamsvlees en ‘Tel Avivi Vongole’ om te delen, kunstwerken uit chocolade die rechtstreeks op je tafel worden gecreëerd, zingende obers en shotjes om af te sluiten!

Giststraat 29, 1050 Elsene

Alles wat je moet weten op Metrotime.be