WEDSTRIJD: Maak kans op een duoticket voor de avant-première van ‘Barbie’

Kan je ook niet wachten om de avonturen van onze roze vriendin op het grote scherm te volgen? Metro & Cinenews geven tickets weg voor de avant-première van ‘Barbie’.

door
Metro & Cinenews
Leestijd 2 min.

Heb je je altijd al afgevraagd hoe het leven van Barbie er in het echt uitziet? Dan is er goed nieuws voor jou, want Metro & Cinenews geven jou de kans om de exclusieve avant-première van ‘Barbie’ bij te wonen op 18 juli in White Cinema in Brussel. En dat terwijl de film voor het grote publiek pas op 19 juli in de zalen verschijnt!

De trailer is alvast veelbelovend: «In Barbieland leven is een perfect wezen zijn op een perfecte plek. Tenzij je een existentiële crisis hebt. Of je bent een Ken.» De beelden tonen hoe Barbie en haar vriendje Ken uit hun rooskleurige leventje stappen en zich in de ‘Real World’ begeven, waar ze spannende avonturen beleven.

Dua Lipa, Margot Robbie en Ryan Gosling

De hoofdrollen in de rooskleurige film worden gespeeld door Margot Robbie en Ryan Gosling. Ook Emma Mackey (‘Sex Education’), Nicola Coughlan (‘Bridgerton’), Connor Swindells (‘Sex Education’), Jamie Demetriou (‘Cruella’) en Ana Cruz Kayne (‘Little Women’) zullen te zien zijn in de film. De regie is in handen van Greta Gerwig (‘Lady Bird’ en ‘Little Women’). De titelsong werd trouwens ingezongen door niemand minder dan Dua Lipa, die bovendien in de huid kruipt van Mermaid Barbie.

Neem HIER deel aan onze wedstrijd en maak kans op een duoticket!