WEDSTRIJD: Maak kans op een duoticket voor de Fifty Session van Bilou en Sabrina Bellaouel op 28 maart!

Win een duoticket voor de Fifty Session van Bilou en Sabrina Bellaouel op 28 maart in C12.

door
Online redactie
Leestijd 2 min.

Fifty Session keert op dinsdag 28 maart terug naar C12, met de Belgische artiest Bilou en de Franse artiest Sabrina Bellaouel.

Ontdek de twee artiesten die Flavien Berger uitkoos om de comeback-editie van Fifty Session waar te maken.

Bilou (BE)

De Belgische Bilou is een Belgische artiest die melodieën creëert in het snijvlak van elektronische muziek en beeldende kunst, waardoor die een dieper perspectief wil geven aan hun muziek. Via de beelden die Bilou creëert, gaat die ook op zoek naar hun stem. Bilou schrijft intieme teksten die gezongen worden in een inclusief Frans. Die maakt gedeconstrueerde en non-binaire elektronische muziek, met een hart voor pop, in stand gehouden door harmonizers.

Sabrina Bellaouel (FR)

Sabrina Bellaouel is een Frans-Algerijnse zangeres uit de banlieue van Parijs. Ze mixt r&b en neo-soul met een vleugje dansmuziek. Op 3 maart 2023 kwam haar debuutalbum ‘Al Hadr’ uit, vol songs die spiritualiteit, romantiek, club culture en zelfliefde uitstralen.

 

PRAKTISCH

Wanneer? Dinsdag 28 maart vanaf 19 uur Waar? C12 – Grasmarkt 6, 1000 Brussel Hoe er geraken? Metro Centraal Station of bus 29, 38, 52, 63, 65, 66 en 89. Tickets? Win een duoticket via de Metro-wedstrijd!