WEDSTRIJD: Maak kans op een duoticket voor de Fifty Session van Zonmai en Angie op 25 april

Win een duoticket voor de speciale editie van Fifty Session op 25 april, met Zonmai en Angie! De concerten vinden plaats op een ongebruikelijke plek in Brussel: in een gigantische opblaasbare onderzeeër !

door
Online redactie
Leestijd 1 min.

Fifty Session is terug op dinsdag 25 april op een uitzonderlijke plek ! Kom jij feesten met de Franse muzikant Zonmai en de Bretoense artiste Angie?

ZONMAI

Zonmai is een 21-jarige Franse kunstenaar, gevestigd in Brussel. Ze is al 3 jaar actief op SoundCloud en heeft naam gemaakt in de Franse scene, dankzij haar samenwerking met het label Bleu Music. Ze gebruikt haar rap, Franse liedjes, woede, hyperpop en plug-invloeden om haar eigen universum te creëren. Al deze invloeden vind je terug in haar eerste EP ‘Cool Kiss’ die op 16 december uitkwam.

ANGIE

Angie maakt deel uit van de generatie artiesten waar bad bitches hun gevoelens uiten en stralen van zelfvertrouwen. De 22-jarige Bretoense artiest jongleert vol vertrouwen met r&b, rap en afropop. Ze lanceerde haar tweede plaat ‘L'amoroso’ op 14 april. Angie opent voor Ben PLG, Kalash Criminel, Médine en Meryl, evenals de iNOUÏS op ‘Printemps de Bourges 2023’.

Wil je erbij zijn? Klik hier !

PRAKTISCH:

Datum: Dinsdag 25 april

Plaats: Later aangekondigd

Tijd: De deuren gaan open om 19.00 uur

Wedstrijd

meer Wedstrijd

Spotlight

Lichaamsdelen vermiste Nederlandse gevonden in Brazilië

In de baai van Guanabara bij de Braziliaanse stad Rio de Janeiro zijn lichaamsdelen gevonden van de Nederlandse Britt Blom (36). Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt berichtgeving daarover van Braziliaanse media. Blom verdween in december vorig jaar op weg naar een feest, waar ze nooit aankwam. Wanneer de resten zijn gevonden, is niet duidelijk.

meer Spotlight