WEDSTRIJD: Maak kans op een duoticket voor Full Circle Festival

Win een duoticket voor Full Circle Festival

door
Metro
Leestijd 1 min.

Voor de vijfde keer brengt Full Circle het Antwerpse nachtleven, muziek en cultuur samen in één groot feest, verspreid over drie dagen en 30 unieke locaties in de Stad.

Dit wordt de grootste editie van Full Circle tot nu toe. Van exclusieve musea tot ondergrondse nachtclubs, het concept is eenvoudig: drie dagen lang DJ-sets en optredens op verschillende (onverwachte) locaties. Met één kaartje kunnen muziekfans alle verschillende evenementen in de clubs en zalen bezoeken. Full Circle is volledig gewijd aan de lokale muziek en het nachtleven. Daarom is hun programmering 100% Belgisch. Full Circle is de plaats waar het allemaal gebeurt.

 

 

Wedstrijd

meer Wedstrijd

Spotlight

Lichaamsdelen vermiste Nederlandse gevonden in Brazilië

In de baai van Guanabara bij de Braziliaanse stad Rio de Janeiro zijn lichaamsdelen gevonden van de Nederlandse Britt Blom (36). Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt berichtgeving daarover van Braziliaanse media. Blom verdween in december vorig jaar op weg naar een feest, waar ze nooit aankwam. Wanneer de resten zijn gevonden, is niet duidelijk.

meer Spotlight