Win een Seagate Backup Plus Slim 2TB!

door
marketing
Leestijd 1 min.

Back up de zomer van 2019!

Je foto's verliezen, het gebeurt sneller dan je denkt: je fotocamera valt in het water tijdens een idyllisch boottochtje, je vergeet het toestel na een roadtrip terug mee te nemen uit de huurwagen, zakkenrollers die hun grijpgrage vingers niet kunnen bedwingen en je camera stelen terwijl je geniet van een verfrissende cocktail op het strand... Of je wist per ongeluk je foto's door de zonneslag die je tijdens een fikse wandeling hebt opgelopen.

Een fototoestel of smartphone kan je altijd nog vervangen, maar je vakantiefoto's zijn steevast verloren. En het zijn net die herinneringen die heel erg waardevol zijn, soms zelfs meer dan materiële spullen.

Pak dus niet alleen je fototoestel in, maar zorg er ook voor dat je de Seagate Backup Plus Slim 2To in je koffer steekt. Zo ga je zorgeloos op vakantie.

Seagate Backup Plus Slim 2TB

De vernieuwde Backup Plus Slim (1TB en 2TB) en de Backup Plus Portable (4TB en 5TB) zitten allebei in een premium aluminium behuizing, die beschikbaar is in zwart, blauw, rood en zilver. Ook deze twee toestellen bieden nu 1 jaar gratis Mylio software, de ultieme organisator voor al je herinneringen: organiseer je foto's via de slimme kalender en bewerk, deel en bescherm jouw persoonlijke fotocollectie.