Win tickets voor 'City Queens in Full Color'

door
Rufus
Leestijd 1 min.

 

Let's paint the town red !

City Queens keert op zaterdag 2 juni terug naar Vooruit Gent met een 'full color' editie om het leven in al haar felle en fonkelende aspecten te vieren. Kom dansen & meezingen op de sound sounds of 90's R&B, early 00's Hip Hop en classic dancehall.

City Queens is meer dan muziek alleen! Het event is een totaalbeleving, een echte unieke avond tot in de kleinste details. You won't just like it, you'll love it!

Win tickets voor 'City Queens in Full Color'

Beantwoord onze wedstrijdvragen en maak kans op een Duoticket voor City Queens in Full Color. Wie weet ben jij wel bij de gelukkige winnaars. Deelnemen kan t.e.m. 29/05/2018 – 14:00. De winnaars worden na het afsluiten van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd.

Fill out my online form.

Win

meer Win

Spotlight

Gasverbruik Vlaamse gezinnen tot 22 procent lager dan vorig jaar

Het gasverbruik van Vlaamse gezinnen daalde de afgelopen wintermaanden opnieuw fors in vergelijking met vorig jaar, tot ruim -22,5 procent in februari. Ook het elektriciteitsverbruik lag 3,5 tot 6,5 procent lager dan in de winter van 2021-2022. Dat blijkt uit cijfers van netbeheerder Fluvius, op basis van anonieme gegevens van de digitale meters.

meer Spotlight