Slecht nieuws voor ‘Star Wars’-fans: Disney kapt HIERMEE

Als je een grote Disney fan bent, ben je misschien al eens naar Disney World geweest. Het park in Florida opende vorig jaar een hotel in het thema van ‘Star Wars’, maar dat moet nu alweer de deuren sluiten.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Vorig jaar opende Disney World ‘Star Wars: Galactic Starcruiser’, een hotel in het thema van één van de beroemdste ruimtesaga’s aller tijden. Het idee, want het beloofde een meeslepende en immersieveervaring te worden in het universum van de populaire franchise. Helaas werd het niet zo’n succes en werd daarom de beslissing genomen om de hoteldeuren te sluiten.

Prijzen

Hoogstwaarschijnlijk zijn de peperdure prijzen de boosdoener. Zo kostte een kamer voor twee personen 4.400 euro, voor drie volwassenen en een kind 5.500 euro en een ‘premium’-ervaring kostte bijna 18.500 euro. Ondanks verschillende promoties hapten fans niet toe.

«Dit hotel heeft ons de kans gegeven om nieuwe dingen te proberen op een kleinere schaal. We hebben heel wat geleerd en zullen dit toepassen op nieuwe projecten in de toekomst», klinkt het bij Disney World.