Fifty Sessions ontwaakt uit zomerslaap

Op 2 oktober staat een speciale gast op het podium van C12 voor de eerste Fifty Session na de zomer. Het Canadese wonderkind Charlotte Cardin treedt er samen met Porcelain ID op. De jonge artiest heeft net een uitverkocht concert gegeven in La Madeleine en ongetwijfeld zal ook volgende week maandag de zaal weer afgeladen vol zijn. En jij kan daar tickets voor winnen.

door
Sébastien Paulus
Leestijd 1 min.

Vorige week gaf Charlotte Cardin een uitverkocht concert in La Madeleine. Nu zet ze haar Europese tournee voort, en die loopt op wieltjes, als we afgaan op haar sociale media. Wij Belgen hebben geluk, want Charlotte komt op 2 oktober al terug naar Brussel voor de Fifty Sessions. De Canadese zangeres is zonder twijfel een van de rijzende stemmen in de elektronische popscene. En Fifty Sessions kan het weten. Clara Luciani, Angèle, Loyle Carner, Zwangere Guy en Eddy De Pretto werden allemaal voor het eerst gespot tijdens deze concerten.

Porcelain ID

Charlotte wordt vergezeld door Porcelain ID (they/them), het pseudoniem waaronder Hubert Tuyishime sinds 2020 eigenzinnige nummers uitbrengt. De Rwandese artiest uit Antwerpen staat gekend om diens rauwe en emotionele stem. Hubert schakelt makkelijk tussen Nederlands en Engels en schrijft persoonlijke teksten over identiteit, gender en racisme. De artiest zal ook te zien zijn op Fifty Lab 2023, dat plaatsvindt van 15 tot 17 november 2023. Na deze optredens kan je nog tot middernacht je dansbenen strekken op de afterparty.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be