Het belangrijkste nieuws van 27 september: Marco Borsato wordt vervolgd, Thalys verdwijnt en Britney Spears duikt met verwondingen op in nieuw filmpje

Metro zet elke dag het belangrijkste nieuws op een rijtje. Dit moet je weten over 27 september: Marco Borsato wordt vervolgd voor zedendelict met minderjarige;

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

SHOWBIZZ. Marco Borsato wordt vervolgd voor zedendelict met minderjarige

De Nederlandse zanger Marco Borsato wordt vervolgd voor een zedendelict met een minderjarige. Dat meldt het openbaar ministerie van Midden-Nederland. De zanger heeft «met teleurstelling kennisgenomen» van dat besluit, zegt zijn advocaat Geert-Jan Knoops. Lees hier verder.

ON THE MOVE. Thalys verdwijnt en wordt onderdeel van Eurostar Group

Vanaf 1 oktober worden de rode Thalys-treinen onderdeel van Eurostar. De fusie tussen de twee operatoren van hogesnelheidstreinen werd al in 2019 gelanceerd, maar ging dit jaar een nieuwe fase in. De merknaam Thalys verdwijnt, net zoals de applicatie en de website. Tickets kopen voor treinreizen tussen Frankrijk, België, Nederland en Duitsland kan voortaan via eurostar.com. Lees hier verder.

SHOWBIZZ. Britney Spears duikt met verwondingen op in nieuw filmpje: wat is er aan de hand?

Fans van Britney Spears maken zich voor de zoveelste keer zorgen om haar. De zangeres verscheen namelijk in een nieuw Instagramfilmpje met enkele verwondingen op haar lichaam. Ontdek hier het hele verhaal.

SHOWBIZZ. Brecht uit ‘Blind Getrouwd’ over fysiek contact: «Ik vroeg Jolien of dat oké was»

Brecht, die in ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld werd aan Jolien, praat in een interview openhartig over de eerste momenten met zijn kersverse bruid. Hij blikt ook even vooruit op het traanmomentje van volgende week. Lees hier verder.