Het belangrijkste nieuws van 3 juli: koning Filip viert 10 jaar op de troon, een overzicht van Rock Werchter en hoe parken je jonger kunnen maken

Metro zet elke dag het belangrijkste nieuws op een rijtje. Dit moet je alvast weten over 3 juli: koning Filip zit inmiddels bijna 10 jaar op de troon, dus het is hoog tijd voor een overzicht van zijn tijd als vorst. Wie nog op zoek is naar een miraculeuze manier om jonger te worden, neemt maar beter z’n omgeving onder de loep. En wij gingen naar Rock Werchter en vertellen je wat we ervan vonden.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

NEWS: Een overzicht van 10 jaar koning Filip

Op vrijdag 21 juli zit koning Filip exact tien jaar op de troon. Begin juli 2013 kondigde koning Albert plots aan dat hij de troon op de nationale feestdag zou overlaten aan zijn zoon. Ondanks de twijfels over zijn capaciteiten en zijn imago van «houten klaas» viel Filip de voorbije tien jaar nauwelijks op een foutje te betrappen. Lees hier verder.

LIFESTYLE: Wonen in een groene omgeving maakt je jonger volgens studie

Dat een portie dagelijks groen goed is voor een mens, wisten we al langer. Wie regelmatig tijd in de natur doorbrengt ervaart het ongetwijfeld zelf en verschillende studies wezen in het verleden al op de voordelen van bijvoorbeeld een groene pendelroute. Maar dat een groene omgeving je biologische leeftijd ook effectief naar beneden kan halen, hadden we eerlijk gezegd niet verwacht. Lees hier verder.

CULTURE: Dit was Rock Werchter

Rock Werchter 2023 gaat de geschiedenis in als een voortreffelijke editie, waarin de gevestigde waarden hun naam waarmaakten, de rijzende sterren het firmament oplichtten, aangename verrassingen je om de oren vlogen en slechts een handvol acts teleurstelden. Enige smet op de feestvreugde was het geklaag over de hoge prijzen op de wei en het capaciteitsprobleem van The Barn. Lees hier verder.

SHOWBIZZ: Winnie uit ‘Blind Getrouwd’ deelt voor-en-na-foto van zwangerschap

Winnie Bogaerts heeft enkele foto’s gedeeld van hoe haar lichaam eruitzag tijdens de zwangerschap en hoe ze er nu voorkomt. «Het duurde even voor ik me weer comfortabel voelde in mijn lichaam», is ze openhartig. Lees hier verder.

Wat je echt wilt weten op Metrotime.be/nl