Het belangrijkste nieuws van 3 oktober: Benzine vanaf morgen fors goedkoper, Buitenvervolgingstelling gevraagd voor arts verdacht van onrechtmatige euthanasie en Kwart meer gepensioneerden die als zelfstandige werken in vijf jaar tijd

Metro zet elke dag het belangrijkste nieuws op een rijtje. Dit moet je weten over 3 oktober: Benzine vanaf morgen fors goedkoper, Buitenvervolgingstelling gevraagd voor arts verdacht van onrechtmatige euthanasie, Kwart meer gepensioneerden die als zelfstandige werken in vijf jaar tijd en Heeft Facebook een nieuw logo?

door
Redactie online
Leestijd 2 min.

NEWS: Benzine vanaf morgen fors goedkoper

De prijs van benzine en diesel gaat morgen/woensdag omlaag. Dat meldt de federale overheidsdienst Economie. Vooral de benzineprijs daalt aanzienlijk. Lees hier meer.

JOB: Kwart meer gepensioneerden die als zelfstandige werken in vijf jaar tijd

Het aantal gepensioneerden die als zelfstandige aan de slag zijn, is op vijf jaar tijd met meer dan een kwart toegenomen. Dat meldt hr-bedrijf Liantis dinsdag in een persbericht. Ontdek meer.

NEWS: Buitenvervolgingstelling gevraagd voor arts verdacht van onrechtmatige euthanasie

Voor de arts van het Gentse ziekenhuis Jan Palfijn die twee jaar geleden opgepakt werd in een onderzoek naar een mogelijk onrechtmatige euthanasie, vragen zowel de verdediging als het openbaar ministerie de buitenvervolgingstelling. Dat zegt zijn advocaat Walter Van Steenbrugge. De Gentse raadkamer beslist op 27 oktober over de zaak. Lees hier meer.

GEEK: HUH. Heeft Facebook een nieuw logo?

Is het jou ook al opgevallen dat het logo van Facebook net een tikkeltje anders lijkt? Je bent niet gek aan het worden, het sociale medianetwerk heeft wel degelijk een aantalaanpassingen aan zijn logo doorgevoerd. Ontdek het nieuwe logo hier.