Het belangrijkste nieuws van 9 augustus: Een nieuwe coronavariant rukt op, zoekactie gaande naar Elke Wevers en een schattige hond leidt een dief af

Metro zet elke dag het belangrijkste nieuws op een rijtje. Dit moet je alvast weten over 9 augustus: een nieuwe coronavariant genaamd ‘Eris’ wordt wereldwijd dominant. In Limburg is een nieuwe zoekactie van start gegaan in de verdwijningszaak van Elke Wevers. Daarnaast deelde Frances Lefebure een nieuwe foto van haar zwangerschap, terwijl in de Verenigde Staten een kwispelende golden retrieverhet hart liet smelten van een dief.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

NEWS: Coronavirus is nog niet verdwenen: een nieuwe variant is opgedoken

We praten er misschien minder over, maar het coronavirus is nog niet verdwenen. Het virus blijft circuleren onder de bevolking. Meer nog, een nieuwe variant is in opmars, een beetje overal ter wereld. Zijn naam? Eris. Dit is wat we weten over de nieuwe variant.

NEWS: Nieuwe zoekactie in kanaal in verdwijningszaak Elke Wevers

In het kanaal Zuid-Willemsvaart in Voorshoven (Maaseik) vindt woensdag een zoekactie plaats in het kader van het onderzoek naar de vermiste Elke Wevers. Dat heeft Marijke Teunis, woordvoerster van het parket van Limburg, woensdagmiddag bevestigd. «De zoeking is nog bezig,» aldus Teunis. Lees hier meer.

SHOWBIZZ: Zwangere Frances Lefebure toont bolle buik in zomeroutfit: «Oh, zo mooi!» (foto)

Frances Lefebure heeft een prachtige foto gedeeld waarop haar ronde buik goed te zien is. «Heerlijk zwanger. Geniet ervan», klinkt het in de reacties. Bekijk hier de foto’s.

WTF: Dief steelt fiets, maar wordt dan afgeleid door wel héél hartelijke gezinshond (video)

Een fietsendief leerde tijdens het plegen van de (mis)daad in San Diego, in de Amerikaanse staat Californië, zijn nieuwe beste vriend kennen: een golden retriever die bij de boef affectie ging zoeken. «Je bent de coolste hond die ik ken», zegt hij tegen het dier. Bekijk hier de aandoenlijke beelden van een dief die zijn missie vergeet bij de aanblik van een schattige hond.

Alles wat je echt wilt weten op Metrotime.be