Het belangrijkste nieuws van 20 november: Trump-aanhanger wordt president Argentinië, boete voor Acid en een droomjob voor kerstfilmfanaten

Metro zet elke dag het belangrijkste nieuws op een rijtje. Dit moet je weten over 20 november.

door
Redactie online
Leestijd 2 min.

NEWS: Wie is de nieuwe Argentijnse president Milei, de ‘Trump van de Pampa’?

Javier Milei, ultraliberaal en populist, wordt vanaf 10 december de nieuwe president van Argentinië. Zijn tegenkandidaat Sergio Massa, de huidige minister van Economie, heeft zondagavond zijn nederlaag in de tweede ronde erkend en Milei gelukgewenst. Wie is de extreemrechtse Milei, die vaak in een adem met Trump genoemd wordt? Lees hier meer.

SHOWBIZZ: Youtuber Acid krijgt boete van 80.000 euro omdat hij privéadres niet op sociale media deelt: «Ga ik niet betalen»

Youtuber en influencer Nathan Vandergunst, beter bekend onder de naam Acid, heeft een boete ontvangen van de Economische Inspectie omdat hij zijn privéadres niet op zijn sociale mediaprofielen vermeldt. Dat heeft de bekende Youtuber zondag zelf gemeld via sociale media. Hij is niet van plan om de boete te betalen: «Het adres van waaruit ik werk is mijn slaapkamer, dat ga ik niet delen.» Lees hier verder.

SELFCARE: Wat is ‘stonewalling’ en waarom is het zo schadelijk voor je relatie?

Zelfs al heb je nog nooit gehoord van ‘stonewalling’, je kreeg er vast al mee te maken in relaties. Kort gezegd is 'stonewalling' het weigeren om met de ander te communiceren. Waar komt het vandaan en wat moet je doen als je ermee wordt geconfronteerd? Metro vertelt je alles.

WTF: ZO kan je 2300 euro betaald worden om 25 kerstfilms te bekijken

Ben jij ook iemand die nu al zijn kerstboom heeft opgezet? Dan hebben we misschien wel de perfecte job voor jou. Een bedrijf zoekt namelijk iemand die voor zo’n slordige 2300 euro kerstfilms wil kijken. Lees meer.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be