Het belangrijkste nieuws van 31 juli: Rik Verheye deelt eindelijk foto van zijn nieuwe vriendin, Touring ontving in juli kwart meer oproepen voor reisbijstand & Showbizz Bart openhartig over laatste uren van Bea van der maat

Metro zet elke dag het belangrijkste nieuws op een rijtje. Dit moet je alvast weten over 31 juli: Rik Verheye deelt een foto van zijn nieuwe vlam, het aantal oproepen voor medische en technische bijstand vanuit het buitenland naar Touring is met een kwart gestegen ten opzichte van juli vorig jaar en Showbizz Bart heeft in een gesprek met Het Laatste Nieuws openhartig gepraat over zijn vriendschap met Bea Van der Maat en haar laatste momenten.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

SHOWBIZZ. Rik Verheye deelt eindelijk foto van zijn nieuwe vriendin

Enkele weken geleden onthulde Rik Verheye dat hij opnieuw de liefde gevonden heeft. Hij vertelde er echter niet bij wie de gelukkige is. Tot nu... Lees verder.

ON THE MOVE. Touring ontving in juli kwart meer oproepen voor reisbijstand: Vooral bosbranden spelen grote rol

Het aantal oproepen voor medische en technische bijstand vanuit het buitenland naar Touring is met een kwart gestegen ten opzichte van juli vorig jaar. Dat meldt de mobiliteitsorganisatie zondag in een persbericht. Ook het aantal interventies nam toe. Lees verder.

SHOWBIZZ. Showbizz Bart openhartig over laatste uren van goede vriendin Bea van der maat: «Op het einde maakte ze nog grapjes»

Showbizz Bart heeft in een gesprek met Het Laatste Nieuws openhartig gepraat over zijn vriendschap met Bea Van der Maat en haar laatste momenten. Hij deed dit op vraag van Bea’s man, Jan Biesemans, en hun twee kinderen Ulrike (32) en Lenny (30), te aangeslagen door het overlijden van Bea. «Ze ging de laatste maanden enorm snel achteruit.» Lees verder.

WTF. «Zo begint een pandemie!»: vrouw eet ongestoord verder nadat vogel hapje uit haar bord neemt

Een video van een restaurantbezoeker die ongestoord verder eet nadat een vogel op haar bord spaghetti was geland en enkele hapjes had genomen, verdeelt de meningen op sociale media. Bekijk de video!

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be