Het belangrijkste nieuws van20 september: zit Miley Cyrus in een sekte, Fleur uit ‘Blind Getrouwd’ reageert op gescheurde broek, en Marilyn Manson krijgt taakstraf

Metro zet elke dag het belangrijkste nieuws op een rijtje. Dit moet je weten over 20 september: ging Miley Cyrus niet op tournee door een sekte, Fleur uit ‘Blind Getrouwd’ reageert op ‘scheurincident’ van kersverse echtgenoot Alexander, Vias teleurgesteld dat ‘gsm-flitscamera’ er niet komt en Marilyn Manson besmeurt vrouw met snot

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

SHOWBIZZ. Zit Miley Cyrus in een sekte? «Het verklaart waarom ze niet op tournee gaat»

Fans van Miley Cyrus maken zich zorgen. Het gerucht doet immers de ronde dat de ‘Flowers’-zangeres in een sekte zou zitten. Maar klopt dat wel? Ontdek hier het hele verhaal.

SHOWBIZZ. Fleur uit ‘Blind Getrouwd’ reageert op ‘scheurincident’ van kersverse echtgenoot Alexander: «Dat was me wat!»

De gescheurde broek van Alexander na zijn huwelijk met Fleur zorgde voor algemene hilariteit in de Vlaamse huiskamers, maar hoe reageerde zijn kersverse bruid op de situatie? Lees hier verder.

NEWS. Vias teleurgesteld dat ‘gsm-flitscamera’ er niet komt

Verkeersinstituut Vias reageert teleurgesteld op het nieuws dat de flitscamera’s tegen gsm-gebruik achter het stuur er voorlopig niet komen, onder meer door politieke discussie over de privacy. «Uiteraard moet je aandacht besteden aan het privacyaspect, maar dat is niet onoverkomelijk», reageert woordvoerder Stef Willems. Lees hier verder.

SHOWBIZZ. Marilyn Manson besmeurt vrouw met snot: taakstraf en boete

Een rechter in de Amerikaanse stad Laconia heeft Marilyn Manson een taakstraf van twintig uur gegeven en een boete van meer dan 1.200 euro. De zanger kreeg de straf omdat hij in 2019 een vrouw met snot had besmeurd. Ontdek hier het verhaal.