Gepresenteerd door Native

Good shoes, good mood

Alle 40 Belgische winkels van de Pronti-groep dragen het bedrijfsmotto hoog in het vaandel. 'Good shoes, good mood' is de belofte van een leuk, gezellig en stressloos shoppingmoment.

Het Belgische merk Pronti werd opgericht in het midden van de jaren '90. Al die tijd hield het de vinger aan de pols van de laatste trends en nieuwste consumentengewoonten, zonder ook maar een moment zijn roots te vergeten. Pronti is gespecialiseerd in kwaliteitsvolle schoenen, lederwaren, bagage en accessoires. Het  biedt een ruime en gevarieerde keuze, die altijd op voorraad is en inspeelt op de trends van het moment. En niet te vergeten, met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het is dus niet verwonderlijk dat Pronti, meer dan 20 jaar na zijn oprichting, blijft evolueren en verrassen, zonder zijn trouwe klanten teleur te stellen.

Totaalervaring in de winkel en online

Geheel in de tijdgeest, kiest Pronti voor een totaalervaring: in de winkel, maar ook online. In de veertig winkels van het merk staan gezelligheid en gastvrijheid voorop. Want er gaat niets boven selfservice om de nieuwste trends te ontdekken. Of je nu gaat winkelen met familie of vrienden, elk bezoek is een ideale gelegenheid om de laatste nieuwigheden te ontdekken in een coole, relaxte sfeer. Heb je geen tijd om naar de winkel te komen? De e-shop www.pronti.be staat bomvol inspirerende mode-ideeën. Het is niet zomaar een online boetiek, maar een onmisbare aanvulling op het Pronti-adres in je buurt.

Labels die vertrouwen inboezemen

Bij Pronti houden we graag de vinger aan de pols van de nieuwste trends. Sneakers zijn al een paar jaar niet meer weg te denken uit het aanbod. Merken zoals Puma, Fila, Dockers, Vans, Skechers en Converse zijn de favorieten van het hele gezin (van kinderen tot ouders én grootouders) en verkrijgbaar in comfortabele, coole en trendy modellen. Naast deze must-haves vervolledigt een selectie coole accessoires elke look: chique vilten hoed, bucket hat met bandanamotief, Ellesse skatermuts ...

Ontdek onze damesschoenen, herenschoenen, kinderschoenen, sport- en vrijetijdsschoenen, lederwaren, bagage en andere modeaccessoires op www.pronti.be.