Het belangrijkste nieuws van 22 september: Skydiver onthoofd door vliegtuigvleugel na sprong, ZOVEEL cafés verdwijnen er elke dag in Vlaanderen & ‘MasterChef’-deelnemer Lynn Van den Broeck over wedstrijd: «Er ligt precies altijd een drol op je bord»

Metro zet elke dag het belangrijkste nieuws op een rijtje. Dit moet je weten over 22 september: Een ervaren wingsuit skydiver botste in juli 2018 in Zuid-Frankrijk tegen de vleugel van het vliegtuig waaruit hij sprong en werd op die manier onthoofd, nu staat de piloot terecht. Voorts hield één op de drie cafés in Vlaanderen het sinds 2013 voor bekeken en gaat het er hard aan toe in ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

WTF. GRUWELIJK. Skydiver onthoofd door vliegtuigvleugel na sprong

Een ervaren wingsuit skydiver botste in juli 2018 in Zuid-Frankrijk tegen de vleugel van het vliegtuig waaruit hij sprong en werd op die manier onthoofd. Onlangs startte het proces rond zijn dood, met als centrale vraag: is de piloot schuldig aan doodslag? Lees verder.

NEWS. ZOVEEL cafés verdwijnen er elke dag in Vlaanderen: «Mensen vinden cafés duur geworden»

Eén op de drie cafés in Vlaanderen hield het sinds 2013 voor bekeken. Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad. Volgens cijfers van onderzoeksbureau Locatus zakte het aantal cafés in Vlaanderen met 32,2% tussen 2013 en 2023. Lees verder.

SHOWBIZZ. ‘MasterChef’-deelnemer Lynn Van den Broeck over wedstrijd: «Er ligt precies altijd een drol op je bord»

Het gaat er hard aan toe in ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’. Deelneemster Lynn Van den Broeck, die ook in ‘Thuis’ meespeelt, getuigt over haar ervaringen: «De druk is behoorlijk zwaar». Lees verder.

WTF. De grootste collectie tandpasta’s ter wereld bevat wel héél vreemde smaken: «Niet voor zwakke mensen» (video)

Een tandarts uit de Amerikaanse staat Georgia heeft een Guinness World Record op zijn naam staan met zijn verzameling van 2.037 verschillende tandpastatubes, waaronder ongebruikelijke smaken als wasabi en whisky. Lees verder.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be