Het belangrijkste nieuws van 23 juli: Martine Tanghe is overleden, reisorganisaties annuleren vluchten naar Rhodos, The 1975 in opspraak na zoen in Maleisië en wat zijn de beste padelbestemmingen?

Metro zet elke dag het belangrijkste nieuws op een rijtje. Dit moet je alvast weten over 23 juli: gewezen VRT-anker Martine Tanghe is op 67-jarige leeftijd overleden, reisorganisaties annuleren vluchten naar Rhodos vanwege grote bosbranden, The 1975 annuleert concerten in Azië na rel rond kus en wat zijn de beste vakantiebestemmingen voor padelliefhebbers?

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

NEWS: Gewezen VRT-anker Martine Tanghe overleden op 67-jarige leeftijd

Voormalig nieuwsanker Martine Tanghe is vanochtend overleden. Dat meldt de VRT. Ze overleed aan de gevolgen van kanker. Lees hier verder.

NEWS: Bosbranden in Rhodos: 19.000 mensen geëvacueerd, reisorganisaties annuleren vluchten

Op het Griekse vakantie-eiland Rhodos zijn volgens de Griekse regering zaterdag 19.000 mensen geëvacueerd uit dorpen en hotels vanwege de zware bosbranden, onder wie ook tientallen Belgen. Het gaat om de grootste evacuatieoperatie ooit in Griekenland. TUI, Corendon en Sunweb hebben alle vluchten naar het eiland geannuleerd. Ontdek hier het hele verhaal.

ON THE MOVE. Waar vind je de beste padelbestemmingen van Europa?

Padel, de sport die tennis en squash combineert, is in korte tijd favoriet geworden onder veel Vlamingen. In Vlaanderen spelen al 86.000 mensen deze sport, verspreid over 1300 padelbanen op 330 locaties. Niet alleen in hun vrije tijd, maar óók op vakantie. Maar waar kan je nu het gemakkelijkst padellen in het buitenland? Ontdek het hier.

SHOWBIZZ. The 1975 annuleert concerten in Indonesië en Taiwan na rel rond zoen in Maleisië (video)

De Britse indierockband The 1975 annuleert zijn concerten in Indonesië en Taiwan nadat een festival in Maleisië werd stilgelegd vanwege een kus tussen de zanger en de bassist van de band. Eerder had Healy ook al de anti-LGBTQ-wetten in het land aangeklaagd. Homoseksualiteit is illegaal in Maleisië en kan tot een gevangenisstraf leiden. Bekijk hier de video.