Het belangrijkste nieuws van 23 november: Extreemrechtse partij PVV wint overtuigend verkiezingen in Nederland, Andy Peelman deelt droevig nieuws, Ondanks beloofde besparingen geven partijen zichzelf meer geld

Metro zet elke dag het belangrijkste nieuws op een rijtje. Dit moet je weten over 23 november.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

NEWS: Extreemrechtse partij PVV wint overtuigend verkiezingen in Nederland

De winst van de extreemrechtse PVV in de Tweede Kamer lijkt zelfs nog iets groter te worden dan op basis van de exitpolls werd verwacht. Volgens een voorlopige prognose van de verkiezingsdienst van het Nederlandse nieuwsagentschap ANP komt de partij van Wilders uit op 36 zetels. Lees meer hier.

SHOWBIZZ: Andy Peelman deelt droevig nieuws: «Bedankt om áltijd aan mijn zijde te staan»

Andy Peelman heeft afscheid moeten nemen van zijn hond Barry, die aan zijn zijde te zien was in ‘De Buurtpolitie’. «Je was dé ster van het programma», klinkt het. Lees meer hier.

ON THE MOVE: Lifehack! Zo vlieg je voor de helft van de prijs

Vliegtickets worden alsmaar duurder en, helaas zullen de prijzen waarschijnlijk niet snel dalen. Maar wist je dat er een slimme truc is om de kosten van je vliegreis drastisch te drukken? Ontdek hier meer.

NEWS: Ondanks beloofde besparingen geven partijen zichzelf meer geld

Ondanks beloften en aangekondigde besparingen krijgen politieke partijen in 2024 een nieuw recordbedrag in de schoot geworpen. Dat blijkt uit de ontwerpbegrotingen van Kamer en Senaat die Het Laatste Nieuws kon inkijken. Lees meer hier.