Het belangrijkste nieuws van 8 november: Brecht uit ‘Blind Getrouwd’ over intimiteit met Jolien, Foo Fighters eerste headliner van Rock Werchter, Alternatieve dienstregeling op het spoor

Metro zet elke dag het belangrijkste nieuws op een rijtje. Dit moet je weten over 8 november.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

SHOWBIZZ. Brecht uit ‘Blind Getrouwd’ over intimiteit met Jolien: «Dat ging uiteindelijk vanzelf»

Dat het goed klikt tussen Brecht en Jolien mag intussen duidelijk zijn. Zo goed zelfs dat ze ook op lichamelijk vlak elkaar aan het ontdekken zijn. «Het is niet dat we daarover moesten nadenken», onthult Brecht. Lees hier verder.

NEWS. Alternatieve dienstregeling vanwege spoorstaking van 48 uur

Vanwege de 48 uursstaking die dinsdagavond gestart is, heeft spoorwegmaatschappij vandaag en donderdag een alternatieve dienstregeling uitgewerkt. Daarbij rijdt de helft van de IC-treinen. Lees hier verder.

SHOWBIZZ. Foo Fighters eerste headliner van Rock Werchter

De Amerikaanse rockband Foo Fighters komt volgend jaar naar Rock Werchter. Dat heeft het festival woensdag aangekondigd. Het is de eerste headliner die bekend wordt gemaakt. Lees hier verder.

SELFCARE. OEPS. Helft van de werknemers erkent smartphoneverslaving

Uit een recente enquête bij 400 Belgen en Nederlanders blijkt dat 48% van de werknemers toegeeft zich verslaafd te voelen aan de smartphone. Die collectieve afhankelijkheid tast zowel ons welzijn als onze productiviteit op het werk aan. Om de balans tussen online en offline te herstellen, worden Belgen en Nederlanders tijdens de Week van de Deconnectie uitgedaagd om alvast buiten de werkuren de digitale verbinding gedurende één week compleet te verbreken. Lees hier verder.